Companie


La GVB suntem pasionati de amenajarea spatiilor. Ne place sa transformam lucrurile de zi cu zi in ceva cu totul si cu totul special, care sa inspire si sa impresioneze. Pentru a oferi clientilor o multime de posibilitati in amenajarea casei si a spatiilor adiacente, GVB aduce in Romania o gama larga de produse, de la piatra decorativa, travertin si marmura, la amenajari de fatade si gradini, decoratiuni interioare.

Despre Noi


Suntem cel mai mare distribuitor de piatra decorativa si naturala din Romania, oferind peste 1000 de produse. Compania a fost infiintata in 2009, de o echipa cu expertiza in domeniu si o viziune puternica.

Pentru noi calitatea nu este optionala. Ea este integrata in esenta brandului GVB.

Credem ca oricine poate oferi produsele si serviciile noastre, dar stim ca nimeni nu o poate face cum o facem noi. Deoarece imaginea clientilor nostri este si imaginea noastra, suntem dedicati sa oferim doar cele mai bune produse si solutii de amenajari care combina naturaletea pietrei cu arhitectura cladirii in moduri inedite.

Showroom Arad


Showroom-ul propriu, situat in Arad, se intinde pe o suprafata de 720 mp, pe plan orizontal, si peste 500 mp de expunere in plan vertical.

Detalii

Showroom Timisoara


Situat pe Calea Aradului nr 50, showroom-ul nostru va asteapta cu un personal calificat ce va ofera cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra.

Detalii

Depozit Arad


Depozitul nostru din Arad, situat pe Calea Timisorii nr 30, se afla in curtea fostului Vinalcool Arad, accesul auto facandu-se cu usurinta…

Detalii