Marmura White Thassos – eleganta prin simplitate


Artistii si arhitectii au folosit marmura pentru o declaratie de rafinament si eleganta,adaugand unicitate fiecarui proiect. Eleganta si simplitatea vor fi cuvintele de ordine pentru o amenajare cu marmura white thassos. Este materialul ideal pentru un design modern sau traditional,rafinat,confortabil si senzual in acelasi timp unde relaxarea primeaza.

Marmura arata cel mai bine alaturi de lemn.Cu un aspect grafic foarte natural, marmura arata foarte bine cand este asociata cu lemnul si caldura acestuia.

O baie decorata cu marmura va fi de o frumusete clasica. In plus, marmura white thassos vine in baie cu o multime de avantaje – este dura, durabila, fiind un material ideal pentru podea si pereti,sau pentru a imbraca o vana. Podelele si peretii placati cu marmura pot sa fie stralucitoareisi luminoasi.

Pe pereti in loc de tapet  sau lavabil,marmura alba va imbina designul cu confortul. In plus, puteti personaliza totul cu ajutorul ei- de la pereti la podea, de la scari, la pervaze.

Deci sunteti hotarati sa incepeti amenajarea locuintei folosind marmura WHITE THASSOS ? Daca raspunsul este afirmativ va sugeram sa urmariti mai jos cateva  idei in galeria cu fotografii.