IMG_2078

O noua dimensiune,o noua forma a showroom-ului din Arad

Deoarece activam in domeniul decoratiunilor si amenajarilor, unde esteticul nu este doar important ci si esential ,in ultima perioada am trecut printr-un proces de revizuire si imbunatatire a modului de prezentare a produselor noastre. Ceea ce a iesit puteti vedea in showroom-ul nostru, unde echipa noastra va asteapta pentru a va ajuta sa obtineti casa visurilor dumneavoastra.


Prin noile showroom-uri GVB dorim sa va transmitem ca suntem pregatiti sa va ajutam sa va puneti in practica visele si proiectele, avand la dispozitie o gama variata de produse noi dar de asemenea am pregatit clientilor nostri si promotii si reduceri de pret la zeci de produse.


Am crescut cu ajutorul dumneavoastra, prin fiecare proiect finalizat cu succes, oferindu-va produsele si serviciile de care aveati nevoie pentru a va transforma in realitate ideile. Dorim sa facem acest lucru in continuare, mai mult, dorim sa ne extindem atat ca si raza de acoperire (va invitam sa vizitati si showroom-ul nostru din Timisoara), cat si ca gama de produse.

“Va ajutam sa va puneti in practica visele si proiectele.”

|