15

Renovare Showroom GVB Timisoara

Pentru a putea prezenta vizitatorilor nostri cat mai multe produse si intr-o maniera cat mai placuta,am decis sa renovam showroom-ul din Timisoara,odata cu finalizarea interiorului am pregatit clientilor nostri o multime de produse noi dar si reduceri de pret la zeci de produse.

In ultimii doi ani tot mai multe persoane din zona Timisoarei au descoperit produsele noastre si si-au reimaginat ambientul utilizand piatra naturala decorativa si solutiile noastre pentru amenajari interioare si exterioare. De aceea, am dorit sa fim mai aproape de timisoreni si, in 2012, am deschis primul nostru showroom in afara Aradului.Showroom-ul GVB se gaseste pe Calea Aradului, nr. 50 si pune la dispozitia timisorenilor o gama larga de produse dintre cele mai variate, incepand de la piatra decorativa, gresie si travertin, pana la decoratiuni de fatade, amenajari de gradini, lavoare din piatra naturala.

Timisoara este un oras cu potential si oameni care apreciaza produsele si serviciile de calitate. De aceea, am dorit sa facilitam accesul la produse de calitate, care sa inspire si sa ofere solutii creative, superioare, de decorare si amenajare.

Showroom-ul GVB din Timisoara are o echipa pregatita si instruita sa va ajute in alegerea celor mai potrivite produse, punandu-va la dispozitie expertiza si multitudinea de optiuni oferite de companiile internationale cu care colaboram.

Ne bucuram ca putem sa fim prezenti in Timisoara cu cele mai bune produse de amenajari si piatra decorativa.|